Menneskene bak teknologien

En stab av erfarne og kompetente medarbeidere.

Kontakt oss

Våre ansatte

EGH AS er et selskap grunnlagt i 2017, hovedsakelig engasjert i automasjon og maskinteknikk. Menneskene bak selskapet har lang fartstid fra industrien og i sine fagområder. Vi er vant til å jobbe med avansert automatisering, og er leveringsdyktige til kunder over hele landet.

Har over 20 års erfaring innenfor automasjon, programmering og prosjektledelse. Programmerer Siemens, Mitsubishi, Festo og Jokab PLS samt Kuka, Abb, Fanuc og Universal roboter. Utfører også CE-merking.

Har 10 års erfaring innen automasjon, programmering, prosessarbeid, robotsimulering og robotsveising. Programmerer Mitsubishi og Jokab PLS samt Kuka, ABB, Fanuc og Universal robot. Har tidligere jobbet som programmerer og prosessingeniør for Kongsberg Automotive.

Industrimekaniker. Erfaring med elektronikk og radiostyring av maskiner, samt offshore-utstyr. Gjør alt av sveisearbeid, dreiing, fresing etc.

Konstruktør. Erfaring som prosessingeniør og konstruktør. Har lang fartstid i automotive industri og erfaring med alt fra stuking , presser, sveising til CNC og målemaskiner . Tegner i Solidworks .

Automasjonsingeniør med bred erfaring innen PLS, HMI og robotprogrammering, og eltegning. 

Krystian Wielgosik

968 57 475
krystian@egh-as.com

CNC operatør og elskapbygger. Erfaring med programmering av CNC skjærebord og fiber laser systemer.

Karl Olovsson

990 83 834

karl@egh-as.com

Konstruktør, mekanisk desginer og produktutvikler. 

Uavhengig og alltid kvalitetsbevisst

Vår filosofi er at vi skal levere det kunden ønsker, derfor er vi ikke bundet opp mot noe spesifikke merker som setter restriksjoner på vår leveranse. Vi elsker å levere systemer som fungerer som forventet.

Kontakt oss